Εξοικονομείστε χρήματα τώρα με φυσικό αέριο!

 

Η εταιρεία μας «Έφελης Αντώνιος - Έναυση Αερίου» με έδρα Θησέως 20, Μαρούσι Αττικής, ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις θέρμανσης. Η εταιρεία μας αποτελεί μακροχρόνιο Εξουσιοδοτημένο Εγκαταστάτη Φυσικού Αερίου και συνεργάτη της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής Α.Ε. (ΕΔΑ).

Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό στις εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου, η εταιρεία παρέχει τη δυνατότητα εξειδικευμένος συνεργάτης να επισκεφθεί το χώρο σας για να εξετάσει τη διαρρύθμιση και τον εξοπλισμό, και εν συνεχεία να προβεί σε έγγραφη προσφορά για όλες τις προτεινόμενες επεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες.

Θα χαρούμε πολύ να επισκεφτούμε τον χώρο σας εντελώς δωρεάν και να σας προτείνουμε ολοκληρωμένες λύσεις για φυσικό αέριο, υδραυλικές εγκαταστάσεις & ανακαινίσεις!

Με τη μελέτη που θα εκπονήσουμε, θα γνωρίζετε με ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών καθώς και το ακριβές κόστος. Πολιτική της εταιρείας μας είναι να  προσπαθεί πάντα να συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις οικονομικές απαιτήσεις των πελατών.

Πρέπει να σημειωθεί ότι και μετά το πέρας των εργασιών, η εταιρεία μας είναι πάντα εκεί υποστηρίζοντας σας σε οποιδήποτε πρόβλημα ανακύψει. Για το λόγο αυτό προτείνουμε πάντα τα κορυφαία προϊόντα, με πολυετή εγγύηση (10ετών), και αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου την επισκευή και συντήρηση τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε μας στο 2102021572.

Κλείστε σήμερα ραντεβού με τεχνικό μας για να εξετάσει το χώρο σας παρέχοντας σας δωρεάν οικονομικοτεχνική μελέτη προσαρμοσμένη στα δεδομένα και τις ανάγκες του.

Τηλεφωνήστε τώρα στο:

 210 2021572

ή στείλτε μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας με τη βοήθεια της διπλανής φόρμας ώστε να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας!